WestCord Hotel Eindhoven
WestCord Hotels B.V.

WestCord Hotel Eindhoven

WestCord Hotel Eindhoven

WestCord Hotel Eindhoven

WestCord Hotel Eindhoven is centraal gelegen in Eindhoven met een uitstekende bereikbaarheid per openbaar vervoer of met de auto. Het hotel ligt aan de Mathildelaan, die het centraal station en het PSV Stadion met elkaar verbindt. Het gebouw is een echte eyecatcher met een bijzondere historie. Gasten komen bij ons overnachten voor een stedentrip in Eindhoven of voor zakelijke afspraken.

Ons Hotel bestaat uit drie unieke gebouwen. “Mathilde”, gelegen boven de Front-Office, biedt Superior Kamers en Spa Superior Kamers. De “Lichttoren”, een oud Philips pand, deelt ruimte met andere partijen en herbergt Matchbox, Loft Superior, Junior Suite, Spa Junior Suite en de Spa Suite. Het “Lichtplein” is alleen te bereiken via de Lichttoren en heeft een Spa, Fitnessruimte en kamers zoals Studio’s en Triple Superior Kamers. Beleef de magie in dit unieke hotel!

Bij Bar & Brasserie Lumen, waar de naam een ode is aan de oorsprong van het gebouw, met ‘Lumen’ als symbool voor ‘lichtstroom’. Het imposante hoge plafond trekt meteen de aandacht in deze ruime locatie met een bijzondere bar en lounge. Gasten kunnen genieten van een drankje in de moderne lounge stoelen naast de indrukwekkende ronde bar, compleet met een Gatsby-achtige plafonnière vol gloeilampen.

Bekijk onze vacatures