The Market Hotel by WestCord Groningen
WestCord Hotels B.V.

The Market Hotel by WestCord Groningen

The Market Hotel by WestCord Groningen

The Market Hotel by WestCord Groningen

Tussen de markten thuis! Aan de Grote Markt, hartje centrum en op de plek waar ooit grootindustrieel Willem Albert Scholten woonde is sinds mei 2021 ons prachtige Market Hotel geopend!
Ons hotel met haar indrukwekkende architectuur en rijke historie is the place to be in Groningen!
Op de gehele begane grond kunnen gasten de op ieder moment van de dag genieten van iets lekkers bij Bakkerij Westers en Café Willem Albert, waardoor het er altijd bruist! Dit maakt het hotel ook onder de Stadjers een echte hotspot!
De binnenzijde van het hotel is ontworpen door dezelfde architect als van Hotel Jakarta Amsterdam. Het interieur is helemaal van nu met rustige kleuren en veel hout en maakt het zeer spectaculair. Ook is er veel aandacht voor duurzaamheid, waardoor we een gouden certificaat hebben behaald op het Green Key beleid. We hebben een sterk totaalconcept wat ook doorgevoerd is in de hotelkamers, de vergaderzalen, de WellCome Wellness en de fitness. Dit maakt ons uniek!
Ons hele team is super trots op het hotel, wat veel energie geeft op de werkvloer en het hotel een zeer inspirerende werkomgeving maakt. We zijn een hecht, bruisend, divers en dynamisch team waar iedereen gewaardeerd wordt en zich daarom gelijk ook thuis voelt. Hoe gaaf is het om elke werkdag in zo’n inspirerende omgeving te werken, daar krijg je toch gelijk energie van?! Wij weten het zeker: Er gaat niets boven Groningen!

Bekijk onze vacatures