Over ons
WestCord Hotels B.V.

Over ons

Over ons

WestCord Hotels

Anders dan de naam doet vermoeden is WestCord Hotels een Nederlands familiebedrijf met haar oorsprong op Vlieland. In de jaren zestig groeide het toerisme op de Waddeneilanden en in 1968 besloot bakker Emo Westers, voor zijn 18-jarige zoon Harry, Hotel de Wadden te kopen. Het eerste WestCord Hotel.

Inmiddels behoren 15 hotels verspreid door heel Nederland tot de WestCord familie. Het grootste deel van de tijd zijn wij te vinden in onze hotels waar wij constant werken aan verbetering en vernieuwing. Onze hotels zijn stuk voor stuk uniek. In onze visie moet een hotel full service en onderscheidend zijn en zich aanpassen aan haar omgeving. Naast hotelgasten zijn ook omwonenden en bedrijven uit de buurt van harte welkom gebruik te maken van alle faciliteiten van het hotel. Onze deur staat wagenwijd open voor iedereen.

In 2018 hebben wij ons 50-jarig jubileum gevierd met de opening van het bijzondere Hotel Jakarta op het Java-eiland in Amsterdam. Een energieneutraal hotel met een subtropische binnentuin. Op 1 mei 2021 zijn de deuren geopend van onze nieuwste aanwinst: The Market Hotel in Groningen. Wederom een bijzonder hotel op een unieke locatie: hartje centrum aan de Grote Markt. Leuk om te vermelden is, dat in dit hotel onze tweede ‘Bakkerij Westers’ is gevestigd. Daarmee zijn we terug naar onze roots.

Passie en doorzettingsvermogen hebben ons de kans gegeven het aantal hotels in de loop der jaren uit te breiden. Er zijn mooie parels bijgekomen. Wij prijzen ons gelukkig met een professioneel management team en toegewijde medewerkers die dagelijks hun best doen uw verblijf onvergetelijk te maken. Ons werk is ons leven en onze hotels zijn uw thuis.

Graag tot ziens!

Familie Westers

Bekijk onze vacatures