Hotel Arsenaal Delft by WestCord
WestCord Hotels B.V.

Hotel Arsenaal Delft by WestCord

Hotel Arsenaal Delft by WestCord

Hotel Arsenaal Delft by WestCord

Hotel Arsenaal wordt een boutique hotel met 63 hotelkamers, een restaurantgedeelte, vergaderzalen, 22 parkeerplaatsen en binnenplaats. De oude en originele elementen in het monumentale pand blijven behouden en worden gecombineerd met een moderne en stijlvolle afwerking. Op dit moment is begonnen met afbouwfase van het hotel dat begin 2022 haar deuren zal openen.
Elke steen vertelt zijn eigen verhaal en door ieder venster kijk je naar een ander verleden. Dit schiereiland tussen het water van de Oude en Nieuwe Delft herbergt historie. Je voelt nog de handelsgeest en ruikt de specerijen uit ‘de Oost’. Elke stap in dit herontdekte icoon neemt je mee door de tijd en iedere pas brengt je dichter naar de oorsprong van Delft…
Vandaag begint het Arsenaal aan een nieuw hoofdstuk en een volgend leven. Wees welkom in Hotel Arsenaal om te feesten, vergaderen, overnachten, drinken en dineren. Voel de historie op het binnenplein, verdiep je in de spraakmakende verhalen en droom avontuurlijke dromen onder het karakteristieke balkenplafond van je sfeervolle kamer.

Bekijk onze vacatures