Strandpaviljoen ’t Badhuys Vlieland
WestCord Hotels B.V.

Strandpaviljoen ’t Badhuys Vlieland

Strandpaviljoen ’t Badhuys Vlieland

Strandpaviljoen ’t Badhuys Vlieland

Wanneer de zon ondergaat is het strand op zijn mooist. Dit is het ideale uitzicht om te dineren en te werken! In strandpaviljoen ’t Badhuys op Vlieland, gelegen op het Noordzeestrand voor WestCord Strandhotel Seeduyn, kan de gast genieten van strand, zee en lekker eten in een ongedwongen sfeer. ’t Badhuys is het enige strandpaviljoen op Vlieland die het hele jaar blijft bestaan en benoemd tot beste strandpaviljoen van Nederland in 2017. Iets waar we natuurlijk enorm trots op zijn!

De keuken van het Badhuys is geïnspireerd op de verschillende seizoenen maar zeker ook door de locatie op het strand. Chef Emiel en zijn team werken graag met zuivere producten met pure smaken. Naast de keuken is ook het bedieningsteam van Badhuys onmisbaar. Het restaurant is namelijk redelijk aan de maat met 180 zitplekken binnen en ruim 220 stoelen op ons riante en vaak zonnige terras! Met als klap op de vuurpijl in zomer nog een enorm strandterras met stoelen, ligbedjes en een buitenbar. Werken met je voeten in het zand, fantastisch toch?
Het team van Badhuys bestaat uit veel jonge en ambitieuze collega’s die er elke dag weer een feestje van maken! Werken met het mooiste uitzicht van het eiland draagt daar natuurlijk ook aan bij, dan vliegt de werkdag voorbij!

Bekijk onze vacatures