Maak kennis met Pien
WestCord Hotels B.V.

Maak kennis met Pien

Maak kennis met Pien

Hotel Jakarta Amsterdam

Hoi! Mijn naam is Pien en ik ben 23 jaar oud. Momenteel werk ik met veel plezier als Marketing Executive voor Hotel  Jakarta Amsterdam. In mijn vrije tijd vind ik het leuk nieuwe horeca plekken in de stad te ontdekken. Popt er een nieuw koffietentje, restaurant of terras op, op Insta of TikTok? Ik zet ze op mijn lijstje!

Mijn WestCord avontuur begon 2,5 jaar geleden als marketing stagiair bij Hotel Jakarta Amsterdam. Ik studeerde Hospitality Management aan NHL Stenden in Leeuwarden en ik zocht naar een uitdagende en creatieve stage in een gaaf hotel in Amsterdam, ik solliciteerde bij Hotel Jakarta en mocht hier 10 maanden komen stagelopen. Na mijn stage was er plek om te blijven werken als marketeer en here we are now!

Ik begin mijn dag met het halen van een kop koffie en een dag bespreking met ons Sales & Marketing team. Ik werk op kantoor, maar ook hier gebeurt genoeg! Ik houd me bezig met het behandelen van marketing gerelateerde aanvragen, zoals (social) media aanvragen, PR, Influencers, Pers, content creatie en foto/videoshoots. Daarnaast bedenken we met ons team de leukste nieuwsbrieven, e-mails, advertenties, arrangementen en evenementen. We zetten ze online, promoten ze waar nodig en proberen zo zoveel mogelijk gasten enthousiast te maken over Hotel Jakarta!

Het leukste aan mijn functie vind ik de veelzijdigheid en de creatieve vrijheid! Geen een dag is hetzelfde en ik krijg veel vrijheid om ideeën uit te werken. Naast werken in Hotel Jakarta werkt ons commerciële team ook in clustervorm, waardoor ik ook regelmatig in een van de andere WestCord Hotels kan werken. Zo leer ik veel collega’s kennen en kun je kennis en ervaringen met elkaar delen.

Het belangrijkste bij een leuke baan voor mij is dat ik met plezier op de fiets stap naar mijn werk, kan samenwerken met de gezelligste collega’s en mezelf kan uitdagen door nieuwe dingen te mogen proberen. De aankomende tijd wil ik meer kennis op gaan doen over online marketing. Ook zou ik graag mijn skills als stagebegeleider willen uitbreiden, omdat ik zelf ook pas net ben begonnen met werken.

Ik heb veel hoogtepunten bij WestCord Hotels! Ik ben blij met het netwerk dat ik heb op kunnen bouwen en zo al hele toffe dingen heb mogen doen binnen Hotel Jakarta en WestCord. Maar, natuurlijk steken het werken met de leukste collega’s, de personeelsfeestjes en de vrijmibo’s hier bovenuit! 

Woorden van Pien haar collega’s:

Pien is creatief en gestructureerd. Daarnaast komt ze altijd met inspirerende ideeën en heeft ze oog voor detail!