Maak kennis met Cindy
WestCord Hotels B.V.

Maak kennis met Cindy

Maak kennis met Cindy

WTC WestCord Hotel 

Ik ben Cindy van Es en ik ben 53 jaar oud. Momenteel werk ik bij restaurant élevé , dat zich bevindt op de 11e verdieping van het WTC WestCord Hotel in Leeuwarden. Voor mijn tijd hier was ik werkzaam bij het aangrenzende bedrijf Expo. Destijds, voordat WestCord Hotels de catering overnam, was ik verantwoordelijk voor de lunchactiviteiten bij Expo. Toen WestCord Hotels de horeca overnam, had ik het geluk om met hen mee te verhuizen, wat nu zo’n 6 jaar geleden is.

Mijn werkdagen volgen altijd hetzelfde patroon. Ik begin ’s ochtends met het ophalen van de kassa en vervolgende ga ik aan de slag met de voorbereidingen voor de lunch. Mijn diensten lopen altijd tot 17.00, waarna mijn andere collega’s mijn taken overnemen. Wat ik het leukste vind aan mijn werk, is dat ik bepaalde gasten goed ken, aangezien ik hier al zo’n 14 jaar werkzaam ben. Dit geldt ook voor mijn collega’s; door de jaren heen heb ik veel mensen leren kennen. In mijn vrije tijd zoek ik graag de horeca op en kom ik vaak mijn oud- en huidige collega’s tegen in de stad.

Tijdens mijn diensten heb ik regelmatig contact met mijn collega’s in de keuken, dit vind ik een leuk onderdeel van mijn functie. Mijn collega’s maken mijn dag. Wat ik belangrijk vind aan mijn baan is de voldoening en het gevoel dat ik nodig ben. Het is als een medicijn voor me. Onlangs had ik twee weken vrij en had ik niks gepland. Aan het einde van die twee weken voelde ik me down en nutteloos; ik keer er weer naar uit om aan het werk te gaan. Voor mijn volgende vakantie weet ik nu dat ik beter iets kan plannen, haha.