Maak kennis met Nina
WestCord Hotels B.V.

Maak kennis met Nina

Maak kennis met Nina

Hotel Eindhoven

Hoi! Ik ben Nina Leppens en ik ben 25 jaar. In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met theater maken en zingen. Buiten de repetities en optredens om ga ik graag buiten de deur eten met vrienden of familie.

Hoe ben je bij WestCord Hotels/dit specifieke hotel terecht gekomen?

Leuke vraag! In juni 2023 zijn wij (Inntel hotel Eindhoven) overgenomen door WestCord hotels. Dat is uiteindelijk hoe ik bij Westcord hotels terecht ben gekomen. Mijn carrière binnen WestCord hotels heb ik enkel in mogen vullen als Housekeeping Manager. In 2023 is het voormalige hotel waar ik voor werkte overgenomen door WestCord Hotels en dat was ook het moment dat ik officieel Hoofd huishouding werd.

Echter heb ik onder de naam Inntel hotels wel verschillende afdelingen leren kennen.
Ik ben begonnen met stage lopen, dit heb ik gedaan als facilitair stagiair. Daarna heb ik ook mijn tweede 5 maanden stage gelopen bij Inntel hotels en dit keer als Duty stagiaire. Tegen het einde van deze stage kwam er een plekje vrij voor de functie medewerker reserveringen. Ik heb deze functie gedurende bijna een jaar fulltime vervuld. Na dit jaar en was er een herstart met ons eigen Housekeeping team en ging de toenmalige Housekeeping Manger weg. Hierdoor was er een vervanger nodig. Ik heb toen de switch gemaakt om het kantoor te verlaten en de functie assistent Housekeeping op te pakken, die uiteindelijk is omgezet naar Manager Housekeeping.

Hoe ziet jouw dag eruit?

Hoe ziet mijn dag eruit, dat is ook een goede vraag. Eén ding is zeker: mijn dag is nooit hetzelfde! Iedere dag gebeuren er weer onverwachte zaken waar we met het gehele team op moeten anticiperen. Dat vind ik dan ook een van de leuke momenten van mijn werk.

Daarnaast ben ik natuurlijk ook veel achter de schermen aan het werk. Mijn werkzaamheden bestaan uit het inroosteren, werving en selectie van collega’s, administratieve werkzaamheden, verbetering van werkprocessen, contactonderhoud met de werkvloer, samenwerking met andere afdelingen, kostenbewaking en bestellingen. Een van de belangrijkste zaken is het contact met de werkvloer behouden en verbeteren.

Het leukste aan mijn functie vind ik het contact met mijn collega’s. Daarnaast vind ik het leuk om met zoveel verschillende afdelingen tegelijkertijd te werken. Zoals ik hierboven ook al aangaf is geen enkele dag hetzelfde waardoor ik dit vak onwijs leuk vind.

Wat is het meest belangrijke voor jou bij een baan? :

Werken met collega’s en de variatie dat vind ik enorm belangrijk hierbij staat respect voor elkaar op nummer 1.

Waar wil je verder in ontwikkelen komende tijd?

Het zijn van een goed manager is ook het werken aan jezelf. Ik wil mezelf graag blijven ontwikkelen in goed leiderschap.

Wat is je hoogtepunt tot nu toe in je baan bij WestCord hotels?

Dat is makkelijk, de overname van Inntel naar Westcord was tot nu toe het hoogtepunt. Op dat moment kwam er heel veel op ons af, maar we werden allemaal heel hartelijk ontvangen en gingen een fijn traject in. Ik verwacht dat we daar in november een nieuw hoogtepunt bij kunnen gaan bijtellen, zodra de verbouwing in gang gezet wordt.

Hoe zouden jouw collega’s je omschrijven of welke drie complimenten geven je collega’s jou?:

Voor deze vraag ben  ik mijn collega’s even langs gegaan.
Wat kwam hier naar boven: Energiek, behulpzaam en hardwerkend. Mooi toch!