Maak kennis met Laura
WestCord Hotels B.V.

Maak kennis met Laura

Maak kennis met Laura

Wie ben je en wat doe je binnen WestCord City Centre?
Hallo allemaal, mijn naam is Laura en ik werk als Hotel Operations Medewerker bij WestCord City Centre in Amsterdam. Zo ben ik zowel aan het werk achter de receptie als in het ontbijt.

Hoe ervaarde jij jouw onboarding periode binnen WestCord?
Mijn onboarding periode was erg spannend. Ik ontmoette geweldige collega’s van verschillende nationaliteiten wat erg interessant en leerzaam was. Het was een geweldige ervaring om beter inzicht te krijgen in hoe het bijeen hotel in hartje Amsterdam eraan toe gaat.

Wat zou je binnen nu en vijf jaar willen bereiken in je carrière?
Ik werk pas een maand bij WestCord maar ik zou graag mijzelf verder ontwikkelen op het gebied van de hoteloperatie. Om zo me volledig onafhankelijk te voelen en de gasten de best mogelijke service te kunnen bieden. Dat is mijn grote passie om de gasten zo goed mogelijk te helpen en hun verwachtingen te overtreffen.

Wat vind jij het leukste binnen WestCord City Centre?
Zonder twijfel is het de diversiteit. Van je collega’s tot aan de gasten. Elke dag ontmoet je gasten van over de hele wereld en elke dag in het hotel is uniek en dat maakt het tegelijkertijd spannend. Soms denk ik dat ik niet hoef te reizen doordat ik hier al heel veel dingen hoor over verschillende achtergronden en landen. Het is fantastisch!

Bekijk alle openstaande vacatures