Maak kennis met Kim
WestCord Hotels B.V.

Maak kennis met Kim

Maak kennis met Kim

Hotel New York by WestCord

Wie ben je, hoelang werk je hier en wat doe je op dit moment bij HNY?

Mijn naam is Kim. Op dit moment werk ik al 12 jaar met heel veel plezier bij Hotel New York. Op dit moment werk ik op de afdeling personeelszaken.

Wat is de reden dat je 12 jaar geleden bij HNY hebt gesolliciteerd?

12 jaar geleden ben ik verhuisd vanuit Zeeland naar Rotterdam vanwege mijn studie. Hierdoor zocht ik een leuk bijbaantje waar ik ook gelijk nieuwe mensen kon leren kennen. Via een vriendin hoorde ik over Hotel New York en heb ik gelijk gesolliciteerd voor een baantje in het Restaurant van Hotel New York.

Hoe ziet jouw dag er op dit moment uit?

Mijn dag ziet er eigenlijk elke dag wel heel anders uit, maar het begint altijd met het lezen van mijn mail zodat ik weer van alles op de hoogte ben.

Dan heb ik de ene dag wat sollicitatiegesprekken staan of bijvoorbeeld een rondleiding voor een school. Natuurlijk moeten er ook arbeidsovereenkomsten worden gemaakt, en sollicitanten worden gebeld.

Daarnaast geven wij nieuwe werknemers een introductie, dan leggen we onze werkwijze uit en geven we een rondleiding.

Kortom, het is een gevarieerde baan en erg uitdagend.

Wat is de reden dat je er na 12 jaar nog steeds werkt?

De reden dat ik na 12 jaar nog steeds bij Hotel New York werk is, omdat ik het een super mooi een leerzaam bedrijf vindt. Elke dag is anders dus daarom wordt het nooit saai. Het is een super gezellig team wat echt voelt als een familie. Alles is heel goed geregeld en ze hebben mij hele mooie kansen gegeven.

Hoe vind je de ontwikkelmogelijkheden binnen HNY?

Ik vind de ontwikkelmogelijkheden binnen Hotel New York heel goed, hoe ik mijzelf heb kunnen ontwikkelen binnen dit bedrijf is echt heel bijzonder. Ik ben begonnen in de bediening in het restaurant en daar heb ik al veel kunnen leren en mezelf kunnen ontwikkelen. Afgelopen jaar heeft Hotel New York mij de kans gegeven om de afdeling Personeelszaken te versterken. In de afgelopen maanden heb ik onwijs veel geleerd en mezelf ontwikkeld. Ik ben onwijs dankbaar voor deze kans en de energie die ze in mij steken om mij een betere werknemer te maken.

Wat vind jij de 3 leukste dingen van HNY?

  • De sfeer tussen de collega’s, het voelt echt als een grote familie.
  • De doorgroeimogelijkheden
  • De prachtige locatie

Bekijk alle openstaande vacatures