Maak kennis met Feyona
WestCord Hotels B.V.

Maak kennis met Feyona

Mijn naam is Feyona en de afgelopen 10 maanden heb ik stage gelopen op de HR afdeling als hospitality trainer en heb ik mij verdiept in de duurzame inzetbaarheid binnen WestCord.

Doordat ik in mijn laatste jaar een afstudeerstage moest doen en ik graag in Leeuwarden wilde blijven, kwam ik terecht bij WestCord Hotels. De functieomschrijving voor hospitality trainer sprak mij aan, omdat het iets anders was dan de ‘standaard’ duty management en marketing stages. In Januari 2022 ben ik begonnen en vanaf dag 1 heb ik zo veel vrijheid gekregen om mijzelf te ontplooien in de thema’s die ik belangrijk vind. Zo kon ik mijn stage helemaal zelf inrichten en was ik zelf verantwoordelijk voor mijn leerproces, hoe cool!

De werksfeer binnen het team is informeel maar professioneel. Daarmee bedoel ik dat we naast heel hard werken, ook tijd hebben om goede gesprekken te voeren en dat we als team vaak leuke uitjes plannen met elkaar. Zo leer je elkaar beter kennen en groeit het vertrouwen.  

Het leukste aan mijn werk vind ik het vele reizen tussen de verschillende hotels. Ik krijg de kans om naar alle hotels te gaan om trainingen te verzorgen en in gesprek te gaan met de collega’s over hoe zij hun werk ervaren. Met deze informatie kom ik dan weer terug bij HR om positieve feedback te vieren en te kijken hoe we de verbeterpunten kunnen aanpakken WestCord breed. Ik vind het ontzettend gaaf om onze jongste collega’s te enthousiasmeren en ze te leren dat de werkzaamheden die zij uitvoeren niet zomaar door iedereen uitgevoerd kunnen worden. Horeca is in mijn ogen namelijk echt een vak, waar in Nederland best wel wat meer waardering voor mag komen!

Over waardering gesproken, dat is voor mij ontzettend belangrijk, zowel om te krijgen maar vooral om te geven. Ik probeer daarom ook altijd om de kleinste dingen al te complimenteren. Dit is bevorderlijk voor de werksfeer en zorgt ervoor dat er een brede lach van oor tot oor verschijnt op mijn collega’s hun gezicht, dat is toch geweldig? Werk hoeft namelijk niet altijd even leuk te zijn, we hebben allemaal wel eens taken waar we tegenop kijken, maar ik ben er van overtuigt dat ik binnen WestCord de allerleukste collega’s heb!

Bekijk alle openstaande vacatures