Maak kennis met Debby
WestCord Hotels B.V.

Maak kennis met Debby

Maak kennis met Debby

Hotel New York by WestCord

Ik ben Debby, 29 jaar oud en ik ben Duty Manager bij Hotel New York. Mijn weg hierheen vond ik dankzij twee collega’s die ik al langer kende. Ik merk dat ik in deze functie en bij Hotel New York echt mijn plek heb gevonden. Ik werk op verschillende afdelingen. Vaak één afdeling per dag, daar waar op dat moment de hulp het hardst nodig is. Het werken op de verschillende afdelingen maakt mijn werk erg divers en afwisselend. Daarnaast blijf ik nog iedere dag nieuwe dingen leren, omdat er altijd wel wat nieuws gebeurt of veranderd op de afdelingen.

Ik ben direct begonnen als Duty Manager, wat betekende dat ik moest worden ingewerkt op meerdere afdelingen. Ik ben begonnen bij de receptie en reserveringen. Daarna ben ik ingewerkt in het restaurant, de zalen en de NY Basement. Dagelijks blijf ik nog steeds leren van de verschillende afdelingen. Hierin wil ik mij verder ontwikkelen om uiteindelijk, samen met de verschillende teams, de beleving van de gast en de gastvrijheid te verbeteren.

De werksfeer binnen hotel ervaar ik als erg goed! Mijn collega’s zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Als Duty Manager ben ik op veel verschillende plekken, maar ik sta altijd open om hulp te bieden en vragen te beantwoorden.

Zoals ik eerder al noemde, werk ik meestal op één afdeling per dag. Dit kunnen er per week wel meerdere zijn, want op sommige dagen is het nodig om hier en daar op een andere afdeling bij te springen. Dit houdt in dat ik soms op kantoor bij de afdeling reserveringen zit, help bij drukte aan de receptie of bijspring in het restaurant tijdens een drukke lunch. Dit maakt het werk erg afwisselend.

Wat is voor mij het belangrijkste in een baan? Plezier en diversiteit in het werk. En dat heb ik absoluut gevonden bij Hotel New York!