Maak kennis met Alexander
WestCord Hotels B.V.

Maak kennis met Alexander

Maak kennis met Alexander

City Centre Amsterdam

Hallo! Mijn naam is Alexander en ik ben 28 jaar oud. In mijn vrije tijd geniet ik van sporten en schaak ik graag. Ik heb Hotel City Centre Amsterdam gevonden via een advertentie op Facebook, omdat ik opzoek was naar werk. Na de advertentie heb ik meteen contact opgenomen met de manager en een afspraak met hem gemaakt. Daar is het allemaal begonnen.

In het begin maakte ik kamers schoon, maar na een paar maanden kreeg ik een baan aangeboden als supervisor, omdat ze vonden dat ik goed was in mijn werk. Ik heb dit aanbod toen geaccepteerd. Mijn dag gaat heel gemakkelijk en snel voorbij. Dit komt doordat ik mijn taak ken en deze snel en efficiënt kan uitvoeren. Mijn dag is daarnaast ook elke dag weer interessant.

De locatie van het hotel en het team vind ik erg leuk. Het is heel gemakkelijk om hier te komen met elk vervoersmiddel. Het belangrijkste aan mijn werk is de samenhang van het team en de onderlinge hulp van elke medewerker, evenals een vriendelijke en gezellige sfeer. Ik vind het leuk om mee te denken over de groei van het hotel, door middel van nieuwe ideeën, creativiteit en de wil van elke werknemer om te werken.

Wat ik het leukst vind aan mijn werk is het communiceren met mensen, het helpen ontwikkelen van het hotel het tot leven brengen van mijn ideeën. Ik geniet van de samenwerking met mijn team, ze respecteren mij en behandelen me met vertrouwen en wederzijds begrip.